Προβολή Μενού

Δυναμικοί Νάρθηκες

Δυναμικοί Νάρθηκες

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΠΗΧΑΙΟΚΑΡΠΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΔΥΣΚΑΜΨΙΑΣ ΜΕ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑFeatures • Treatment in flexion and extension • Both flexion stop and extension stop up to 70° each • Infinitely variable adjustment of the tension spring • Adjustment of "pojnt-of-switch-over" between 23° flexion and 23° extension • Ind..

0.00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ -ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΔΥΣΚΑΜΨΙΑΣ ΓΟΝΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑThe physiological treatment of contracturesThe Controlled Dynamic Stretch Principle (CDS) stimulates growth of the shortened tissue as a result of adjustable constant traction. Harmful and painful overstretching is avoided thanks to the infinitely adjustabl..

0.00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€

0.00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ Hallux Valgus ΓΙΑ ΒΛAIΣΟ ΜΕΓΑ ΔΑΚΤΥΛΟ

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ Hallux Valgus ΓΙΑ ΒΛAIΣΟ ΜΕΓΑ ΔΑΚΤΥΛΟ

ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑO ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ HALLUS VALGUS EXEI ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΑΧΤΥΛΟ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ  ΤΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ 10-15 ΜΟΙΡΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣ..

0.00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΩΜΟΥ ΜΕ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FunctionalityPassive abduction of the shoulder using an individuallyadjustable spring which provides constant power distribution during the whole motion sequence.Immobilisation is possible at every angle.A drawer mechanism upon which the upper arm frame is..

0.00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€

0.00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΔΑΚΤΥΛΟΥ

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΔΑΚΤΥΛΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚατασκευή από άκαμπτο σκληρό αλουμίνιο.Εσωτερική επένδυση από μαλακό βαμβακερό ύφασμα.Διαθέτει ρυθμιζόμενη μεταλλική αγκράφα εφαρμογής στην Μεσοφαλάγγεια Άρθρωσητου Δακτύλου.Διαθέτει ευρύ παλαμιαίο μεταλλικό τμήμα στήριξης της Μετακαρποφ..

0.00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΜΕ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ ΙΜΑΝΤΑ “PIP STATIC PROGRESSIVE”

ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚατασκευή από άκαμπτο σκληρό αλουμίνιο.Εσωτερική επένδυση από μαλακό βαμβακερό ύφασμα.Διαθέτει ελαστικό εργονομικό ιμάντα ο οποίος ασκεί βαθμιαίες και ελκτικές δυνάμεις, σε θέσεις επιλογής για την θεραπεία Δυσκαμψίας της Μεσοφαλάγγειας Άρθρωσης Δα..

0.00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΡΠΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΕΙΡΟΣ “OPENHEIMER”

ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚατασκευή από άκαμπτο σκληρό αλουμίνιο.Επένδυση από μαλακο βαμβακερό ύφασμα.Θήκη Δακτύλου από δέρμα.Λαστιχάκια από καουτσούκ.Όλα τα υλικά του είναι αντιαλλεργικά, μη τοξικα και ο Nάρθηκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμεσα Μετεγχειρητικά.Βοηθά στην αποφυγή των ..

0.00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΡΠΟΥ ΜΕΤΑΚΑΡΠΙΩΝ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΕΙΡΟΣ “THOMAS”

ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚατασκευή από άκαμπτο σκληρο αλουμίνιο και πλαστικό "KYDEX".Εσωτερική επένδυση απο μαλακό βαμβακερό ύφασμα.Κλείσιμο με δυο μονους μεταλλικούς μηχανισμους και αυτοκόλλητο.Θήκη Δακτύλου από δέρμα.Λαστιχάκια από καουτσούκ.Όλα τα υλικά του είναι αντιαλλεργικα, ..

0.00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΡΠΟΥ ΠΑΛΑΜΗΣ ΜΕΤΑΚΑΡΠΙΩΝ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΩΝ “COCK UP”

ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚατασκευή από άκαμπτο σκληρο αλουμίνιο και πλαστικό "KYDEX".Εσωτερική επένδυση απο μαλακό βαμβακερό ύφασμα.Κλείσιμο με δυο μονους μεταλλικούς μηχανισμους και αυτοκόλλητο.Θήκες Δακτύλων από δέρμα.Λαστιχάκια από καουτσούκ.Όλα τα υλικά του είναι αντιαλλεργικά,..

0.00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΜΕΣΟΦΑΛΑΓΓΕΙΑΣ ΑΡΘΡΩΣΗΣ ΔΑΚΤΥΛΟΥ “PIP”

ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚατασκευή από άκαμπτο σκληρό αλουμίνιο.Εσωτερική επένδυση από μαλακό βαμβακερό ύφασμα.Διαθέτει μεταλλική γέφυρα με δυναμικό μηχανισμό για πλήρη έλεγχο τη Έκτασης.Όλα τα υλικά του είναι αντιαλλεργικά, μη τοξικά και ο Nάρθηκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί&nb..

0.00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€

0.00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΑΡΠΙΩΝ

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΑΡΠΙΩΝ

ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚατασκευή από σκληρό αλουμίνιο άκαμπτο.Εσωτερική επένδυση απο μαλακό βαμβακερό ύφασμα.Ιμάντας στήριξης Kαρπού και κλείσιμο με μεταλλικό μηχανισμό και αυτοκόλλητο.Λαστιχάκια από καουτσούκ.Όλα τα υλικά του είναι αντιαλλεργικά, μη τοξικα και ο Nάρθηκας μπ..

0.00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΑΡΠΟΦΑΛΛΑΓΓΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ

ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚατασκευή από σκληρό αλουμίνιο άκαμπτο.Εσωτερική επένδυση απο μαλακό βαμβακερό ύφασμα.Ιμάντας στήριξης ΚαρπούΛαστιχάκια από καουτσούκ.Θήκες Δακτύλων από δέρμα.Όλα τα υλικά του είναι αντιαλλεργικά, μη τοξικα και ο Nάρθηκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα μετε..

0.00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 25 (3 Σελ.)